PONDELOK 11. 12.
Polievka: krémová s mungom
Ryža: jasmínová biela
Sabdží: mrkvové s hokaidom, ananásom, zelerom a paradajkami
Šalát: ľadový šalát s oliv. olejom a citrónovou šťavou
Chuťovka: kapustová kofta so slnečnicou
Čatný: jablkové
STREDA 13. 12.
Polievka: fazuľová "gulášová"
Ryža: biela basmati
Sabdží: brokolicové karí s hráškom a pečenými zemiakmi
Šalát: mrkvový s jablkami
Chuťovka: zemiaková kofta
Čatný: ovocné
PIATOK 15. 12.
Polievka: cícerová so zeleninou
Ryža: biela basmati
Sabdží: cuketové s brokolicou a zelenými fazuľkami
Šalát: kapustový s olivami
Chuťovka: mrkvová kofta
Čatný: ovocné
Dezert: Goura - hrozienkovo-orieškový bez cukru, lepku a mlieka
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.